Er zijn veel aspecten waarmee u rekening moet houden bij het afsluiten van een hypotheek. Wij baseren het advies op uw persoonlijke wensen zodat u een hypotheek afsluit die bij uw huidige én toekomstige situatie past. Heeft u al een huis op het oog en u vraagt zich af wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u weten in welke prijsklasse u kunt zoeken? Maak dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., het eerste gesprek is gratis.

Er zijn veel verschillende hypotheken vormen. Wij bespreken samen met u uw wensen en mogelijkheden zodat u weet welke hypotheekvormen het beste aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Is uw huidige hypotheek nog wel zo voordelig? 
De hypotheek is misschien al jaren geleden afgesloten. Voldoet alles nog aan uw huidige wensen? Of heeft u een levens- of beleggingsverzekering naast uw hypotheek waarmee u een restschuld heeft op einddatum?

Maak dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we samen uw financiële situatie in kaart brengen.